Начало Тя звездата Татуировки Идеи за нов стил
Татуировки Идеи за нов стил

 

tattoo татуировкаТатуировки Идеи за нов стил

 

Татуировките са новия екзотичен стил сред редица жени. Студиата това лято са затрупани от поръчки за направи на татуировки, а не малка част от кандидатите споделят, че са жени. В тази статия ще ви предложим няколко идеи за татуировки.

 

 

 

Татуировки на врата

Ако сте решили да татуирате някоя област от врата трябва да знаете, че модата на тези татуировки беше през 2007 година, но ако този стил ви харесва ето и няколко предложения.

tatto vrattattoo vratтатуировка за врата

Освен традиционните татуировки с пеперуди, звезди или ноти изключително популярни в момента са йероглифите било то китайски, а неспорен хит в момента е са татуировките с арабски символи.


Татуировки на гърба.

След последните хитове са татуировки по плешката, в областта на талията или такива които започват от корема и завършват в гръбната част. Тука освен традиционните пеперуди се срещат и татуировки с различни плетеници. Хит са отново и арабските символи.

      tatto grabtatto sexy tatto

 

Татуировки на ръката

Изключително популярно място на което много жени предпочитат да си направят татуировка това е вътрешната страна на китката. За разлика от мъжете които си правят главно татуировки в рамената област, при жените са по характерни татуировките по вътрешната част на ръката или китката. Предпочитаните татуировки са с малки размери и не натрапчиви. Често жените избират символи, които да са специални за тях и да знаят само те какво значи татуировката им.

tattoo   tatuirovka kitkakitka tattoo

 

Татуировки на глезена

Татуировките на глезените са много секси според редица мъже. Майсторите правят невероятни шедьоври на женските глезени. Татуировките по глезените варират от звездички, плетеници и цветя до музикални ноти и йероглифи.

tatto krak  tatuirovka na glezena

 

 
отслабване с лепенки