Начало Хранене и диети
Хранене и диети
Накисване на сурови ядки, правилният начин да го направим
как се киснат ядки правилноНакисване на сурови ядки, правилният начин да го направим

През последните няколко години суровоядството набира все по-големи привърженици. Един от най-важните елементи в здравословната кухня  на суровоядците това е приемането на полезни мазнини от семена и ядки. Освен, че са много полезни, тези хранителни продукти са изключително удобни да са винаги с нас, където и да сме.

Преди да ви обясним как правилно да накиснете ядките и семената, нека да обърнем малко внимание на печените ядки.
 
Моркови - Десет ползи от тях
morkovi polezniМоркови - Десет ползи от тях
Всеки от нас обича този оранжев зеленчук, но замисляe ли се колко полезен е той за нашето здраве. В тази кратка статия ще споменем набързо за десете ползи, които носят морковите за нас.
 
Диета за отслабване със зеленчуци
otslabvaneДиета за отслабване със зеленчуци
Красивото тяло не е само мисия, но и начин на живот. В целта си да постигнат перфектните форми повечето жени залагат на гладуване, а това е изключително грешна стратегия за постигане на перфектно телосложение. Може би много от вас са чували за ефекта Йо-йо, той се дължи имено на гладуването на тялото. За да се преборите с излишните килограми и да постигнете трайно отслабване е необходимо да се научите да се храните правилно.
 
Трикове срещу Вечерен глад

vecherno hraneneТрикове срещу Вечерен глад
Всяка жена, която е била на диета знае „вълчият“ глад, който започва да те обладава след 20ч. Когато сте на определен хранителен режим е важно, да може да се справите успешно с това чувство на глад. С днешната статия мислим да ви представим няколко трика, които ще намалят чувството на глад и ще ви помогнат по-лесно да спазвате вашата диета.

 
Семена от Амарант - за здраве и щастие
amarantСемена от Амарант - за здраве и щастие
Амарантът представлява тревисто растение, чиито естествени прадеди не се срещат в Европа. То е широко разпространена култура в Африка, Северна и Южна Америка, но не и в Европа. Цветовете на растението са червени, а семената на амарант са жълтеникави до леко бежови. Това тревисто растение е използвано още от древните ацтеки, които са приготвяли от него каши и различни видове напитки.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 57
отслабване с лепенки

Още по темата