Начало Тя звездата
Тя звездата
Боядисване на яйца с коприна
qicaБоядисване на яйца с коприна
Щом наближи Великден всички трескаво започваме да боядисваме яйца. Традицията повелява първото боядисано яйце да е червено, но останалите може да боядисаме по всевъзможни начини. Днес сме решили да ви покажем една интересна техника за боядисване на яйца с коприна. За целта ще са ви нужни квадратни платове от коприна като дължината на всяка страна на квадрата трябва да е около 15-18см.
 
Маникюр лято 2016

manikiurПрез летните месеци, повече от всеки друг сезон е наложително жените да поддържат перфектен маникюра на своите ръце. Освен добре оформен, маникюра трябва да спазва определени тенденции. Една от най-важните е съчетаването на маникюра.

 
МАНИКЮР – 2016

маникюрМаникюрът завършва  визията на тоалета.
Актуални в сезона есен зима са  тъмните цветове – метал, графитен, бургундово, наситено синьо.
Ноктите са къси, а формата им е квадратна със заоблени краища или бадемообразни.

 
Пет женски качества, които мъжете харесват в жените
jeni majeПет женски качества, които мъжете харесват в жените
Когато една жена се опитва да спечели сърцето на един мъж, тя прави какви ли не неща. От една страна спазва приети стандарти за поведение, но когато си влюбена излизаш извън стандарта, правиш луди неща, за които на следващия ден се питаш защо ги направих... дали му харесаха, дали ще ми звънне.
 
Флирт във фитнес залата

фитнес зала флиртФлирт във фитнес залата
Посещението на фитнес залата не само, че ви гарантира красиво и стегнато тяло, но ви дава възможност да се впуснете в неагажиращ флирт и да отработите техниките си за флиртуане с мъжете.  Много от вас ще кажат да ама там повечето мъже са само с две мозъчни клетки и тук бързам да спомена, че не всички мъже, които ходят във фитнес залата са безмозъчни.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 24
отслабване с лепенки

Още по темата