Начало Свободно време
Свободно време
Отслабване с десет съвета

otslabvaneОтслабване с десет съвета
В днешно време манията за отслабване е завладяла всяка една жена. Често обаче ни липсата на воля ни тласка към използването на различни хапчета за отслабване, голяма част от които са със съмнително качество и обикновено никакви резултати. Ако сте решили да отслабвате следвайте следващите десет съвета и ще усетите, как тялото ви бавно и постепенно се променя!

 
Уникални снимки от България

BulgariaМоже би вече звучи като клише „Колко е красива нашата родина”, но ако погледнете тези снимки ще се влюбите още по-силно в България! През летните дни може да си изберете някоя от дестинациите и освен на снимка да се полюбувате и на живо на прекрасната природа!

 
Еротичен танцьор в борбата за "Мистър София 2014"

еротична формация градусЕротичен танцьор в борбата за "Мистър София 2014"
В таз годишната надпревара за пристижната тила "Мистър София 2014" ще мерят сили, красота и чар 16 млади момчета. Един от тях е чаровния Ивайло Телбизов.

 
Орхидея правилно отглеждане в домашни условия
orhideqОрхидея правилно отглеждане в домашни условия
Орхидеята е сред любимите цветя на жените, известна е с нежността си и изключително трудното си отглеждане в домашни условия поради големите капризи.

Истината е, че орхидеята е прекрасен подарък за всяка една жена, а когато подаръка е жива орхидея, то много жени полагат какви ли не грижи но в рамките на 2-3 месеца цветето загива. Ако и вие имате орхидея в къщи нека да ви дадем няколко съвета и де се опитаме да вдъхнем живот на красивото цвете.
 
Коледни пожелания - забавни и оригинални
koledaКоледни пожелания - забавни и оригинални
Коледа е периода в който всеки се сеща за своите близки и приятели, без значение колко далеч се намират те. През последните 50 години стана традиция да се правят и изпращат коледни картички на семейните приятели и родните. Ако и вие сте решили да спазите тази коледна традиция нека да ви помогнем с няколко оригинални и забавни пожелания за Коледа.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 11
отслабване с лепенки

Още по темата