Начало Семейство
Семейство
Колко трябва да спят новородените
novorodenoКолко трябва да спят новородените
Появата на новия член на семейството води до истинска еуфория не само сред родителите, но и сред останалите членове на фамилията. С появата на новороденото  бебе отговорностите към двата родители обаче се увеличават. Те трябва да се грижат добре за новия член на семейството и да му подсигурят най-добрия старт в живота.
 
Колко коса имат новородените бебета

сукалчеКолко коса имат новородените
Това е един от интересните въпроси, които вълнува много родители. Истината е че няма категорично и точно обяснение, защо едни деца се раждат с коса, а други без. Обикновено появата на коса е признак за оформеност на новороденото, но въпреки това много често косичката на новороденото бебе стои само като мъх до края на първия месец след което започва да расте значително  по-бързо.

 
Как да разберем, че е време да го зарежем
razvod razdqlaКак да разберем, че е време да го зарежем
Обикновено любовните отношения са много сложно нещо. Първите месеци сте на върха на вълната обичате се и всичко е мед и рози. При силните връзки този момент може да продължи до втората година след, което огъня между влюбените започва леко да изстива и това, което остава е обикновено привързаност и страх от самота.
 
Идеи за подаръци за деца от 3 до 9 години

idei za podarykИдеи за подаръци за деца от 3 до 9 години
Избора на подходящ подарък е изключително сложно решение. Обикновено обикалям магазините и при такова изобилие от стока не може да изберем подходящи подаръци, а проблема става още по-сложен, ако избираме подарък за дете. Причината е в това, че възрастния човек ще се усмихне и зарадва дори подаръка да не му хареса, но децата са откровени до болка (разбира се не съзнателно) и ако не харесват подаръците те веднага си го казва.

 
Как влияе захарта при децата
zarahЗахарта и захарните изделия са предпочитани не само от възрастните, но и от децата. Пристрастяването към захарните изделия става още от най-ранна възраст, защото сладкия вкус отделя специфични хормони в организма на човека, които ни карат да се чувстваме щастливи. Последни проучвания обаче показват, че количеството захар, което се консумира от днешните деца се е увеличило почти двойно в сравнени с изследване направено преди 15 години.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 10
отслабване с лепенки

Още по темата