Начало Коледа
Коледа
11 Добринки, които да направите до Коледа

koleda11 Добринки, които да направите до Коледа

Забързаният живот на 21век ни напряга, често изнервя и добротата в нашето сърце остава на заден план. Коледа е идеалното време да се почувстваме хора и да направим няколко добрини, които не ни костват нищо, но ще зарадват друг човек и ще ни припомнят, че на света съществува добро.

продължава>
 
Забавни късмети за баница
banicaЗабавни късмети за баница
Един от най-големите проблеми при приготвянето на баницата за нова година не е рецептата, а късметите, които ще бъдат поставени в баницата. Обикновено се стремим да измислим хем късмети свързани с хората на празничната трапеза, хем да са оригинални и забавни. Ако срещате затруднения с измислянето на забавни късмети за баница, нека да ви помогнем с няколко смешни и оригинални късмети.
продължава>
 
Оригинални пожелания за Коледа

KoledaОригинални пожелания за Коледа

Коледа е един от най-чаканите празници от годината. Ако ви предстои да надпишете картичка Ви предлагаме да изберете едно от следните пожелания за Коледа.
продължава>
 
Подаръци за деца за Коледа

KoledaПодаръци за деца за Коледа
Коледа е един от най-хубавите християнски празници. На него се празнува рождението на Божия син. По стара традиция на този ден, децата се даряват с дарове. През вековете символите на подаръците за Рождество Христово са се изменили значително. В днешно време подаръците за Коледа не са толкова символични, а по-скоро материални.

продължава>
 
Преяждането по Коледа опасно за здравето и фигурата
преяждане по коледаМного от жените, които се стремят да изглеждат перфектно не само чрез дрехите, но и чрез фигурата, знаят колко вредно е преяждането и препиването по празниците. Повишеното количество на храни (главно мазнини) може да убие всяка диета и физически усилия, които сте спазвали седмици на ред.
продължава>
 
Страница 1 от 6
отслабване с лепенки

Още по темата